YOGA bij Mirjonne

 

 

KLANKREIS MET YOGA

Begeleiding: Miek Hovens van Studio Klankvol en                                                Mirjonne Colbers van YOGA bij Mirjonne

 

ZONDAG 21 NOVEMBER VAN 14.00 – 16.00 UUR

                                VAN MILLENSTRAAT 2, VENLO

                                               PRIJS: € 30,-

 

Kom genieten van deze relaxte zondagmiddag en beleef yoga met de verdieping van specifieke klankschalen afgerond met een heerlijke klankontspanning.

Na een korte inleiding door Miek over klankschalen en Mirjonne over chakra’s en inhoud van de middag, gaan we beginnen aan deze ontspannende, verdiepende reis naar binnen.

Zachte yogabewegingen en houdingen gericht op de 7 hoofdchakra’s worden gecombineerd met het geluid en trilling van specifieke klankschalen.
Hierbij zullen Miek en Mirjonne elkaar aanvullen en afwisselen.

De middag wordt afgerond met een klankreis door Miek. Een klankreis is een geleide fantasie waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De instrumenten bevorderen de ontspanning en geven het verhaal kleur.

Wij bezorgen je graag een bijzondere, klankvolle en ontspannen zondagmiddag. Iedereen is welkom, met en zonder yoga-ervaring.

Warme groet,

Miek en Mirjonne

 

 

 

 

Prijzen /aanmelding /locaties

 

Prijs: € 30,-

 

Locatie: van Millenstraat 2, Venlo

 

Aanmelden via mail yogabijmirjonne@gmail.com of
via tel. 06 – 249 055 37

Aaanmelden vóór 16 november 2021

Contant of per tikkie betalen voor aanvang van de middag of overmaken na bevestiging.

Minimale deelname 6, maximaal 12 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

november 2021

In de yoga heb je alleen wat aan je eigen ervaring.

ontdek zelf wat yoga voor jou kan betekenen.

In de yoga heb je alleen wat aan je eigen ervaring.

Maak kennis met wat yoga voor jou kan betekenen.

Overzicht workshops

ZONNEGROET

In deze zomerse workshop staat de Zon centraal op alle manieren.
Na een uitleg over de zonnegroetserie, gaan we stuk voor stuk de houdingen leren. Daarbij begeleid ik iedere deelnemer en geef aanwijzingen hoe hij de houdingen kan doen of eventueel kan aanpassen. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen. Na een korte pauze beginnen we met een yogales waarin de zon en de zonnegroet wordt verwerkt en eindigen we met een lange ontspanning. De les wordt afgestemd op het weer.
De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 20,- per persoon. Graag vooraf contant of met een tikkie betalen. Bij minder dan 4 personen wordt de prijs per persoon aangepast
zonnegroet

WAT VERTELT MIJN LICHAAM?

‘Luister naar je lichaam’ is een veel gehoorde uitspraak. Dat is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat dan? En wat voel je dan precies? En hoe ga je daar dan mee om?
Tijdens deze workshop ga je op verschillende manieren luisteren naar wat je lichaam jou wilt zeggen. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Dit doen we aan de hand van yogahoudingen, ademoefeningen, meditatie. Tussendoor is er ruimte om ervaringen op te schrijven of te tekenen. Dit kan ik toelichten vanuit de yogafilosofie en van hieruit gerichte vragen aan je stellen. Ik stem me geheel af op jou en wat er dan is. Het is verrassend, wanneer je echt luistert naar je lichaam, welke antwoorden er bij je naar boven kunnen komen!

Deze workshop geef ik aan maximaal 6 – 8 personen, duurt ongeveer 2 uur.
Prijs is € 20,- per persoon (bij minder dan 4 personen wordt de prijs per persoon aangepast) Deze workshop kan ik ook individueel geven, zelfs bij je aan huis. Graag vooraf contant of via een tikkie betalen.

YOGA NIDRA

De les begint met een stukje uitleg, vervolgens oefeningen waarbij je langer in een houding blijft en eindigt met de lange Yoga Nidra.
Yoga Nidra is een diepgaande ontspanningstechniek waarbij je op een systematische manier naar een complete ontspanning toe werkt. Ontspanning die het lichaam nodig heeft om spanningen los te laten en zich te herstellen; fysiek, mentaal en emotioneel.
Deze les is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen yoga ervaring hebt of behoedzaam met je lichaam om moet gaan.
Deze workshop duurt 1,5 uur en kost € 15,- per persoon
Graag vooraf contant of met een tikkie betalen. (Bij minder dan 4 personen wort de prijs p.p. duurder)

 

REIS DOOR DE CHAKRA’S

In deze workshop krijg bij aanvang en na de pauze uitleg over de chakra’s, ook kun je ze energetisch zelf gaan voelen. Er is een lange les met oefeningen gericht op alle chakra’s, een chakra-meditatie en een lange ontspanning met kleurvisualisatie. Tussendoor is er een korte pauze waarbij er ruimte is om ervaringen op te schrijven of te tekenen.
De workshop is een waardevolle aanvulling op je eigen yogabeoefening. Ook is hij toegankelijk voor iedereen die oprecht geinteresseerd is.
Prijs per persoon € 25,- en duurt een dagdeel van ongeveer 2,5 uur (bij minder dan 4 personen wordt de prijs per persoon duurder)
Graag vooraf contant of via een tikkie betalen.

5 TIBETANEN

In deze lange les leer je vijf dynamische oefeningen voor gezondheid, energie en mentale kracht. Ze worden daarom ook wel ‘de vijf verjongingsrituelen’ genoemd.
Het is een vrij pittige serie. Doe hem niet of met extra zorg wanneer je schouder-, nek of polsklachten hebt.
Deze les duurt 2 uur en kost € 20,- per persoon. Bij minder dan 4 personen wordt de prijs per persoon duurder. Het bedrag graag voor de les contant of met tikkie betalen.

 IN VROUWELIJK VERTROUWEN

Deze workshop geef ik i.s.m. Petroesjka Splint en is voor alle vrouwen die geinteresseerd zijn.
‘In vrouwelijke vertrouwen’ sta jij centraal als vrouw, dochter en/of moeder. Het thema is geboorte en creatie. Yoga, meditatie, symboliek, positieve visualisatie, een bijzonder ritueel. Een sfeer van verbinding en vertrouwen. Tussendoor is er ruimte om ervaringen op te schrijven of te tekenen. Je kunt dit met elkaar delen, alles ligt open en niks moet!
De workshop kost € 65,- per persoon en duurt ongeveer 4 uur, met lunchpauze.
Bij minder dan 4 personen wordt de prijs aangepast.
Kijk voor Petroesjka Splint op www.weerspiegeling-arcen.nl

THEMALES

Heb je toevallig een thema in gedachten wat jou bezig houdt op dit moment? Laat het me weten.
Ik vind het heerlijk om in overleg, hier een workshop van te maken! Er is veel mogelijk.

RELAX-AVOND / MIDDAG EN/OF OCHTEND

Het kan zo maar zijn dat er nog een extra workshop komt, evt. in samenwerking met iemand die een andere achtergrond heeft. Dus houd de website in de gaten.

Praktische tips

Aanmelden; kan tot een paar uur voor aanvang van de les door simpel te bellen, what’s appbericht of het sturen van een mailtje. yogabijmirjonne@gmail.com /tel. 06-24905537. Houd aub de berichtgeving in de gaten op de website of Groeps-app vanwege het weer en andere omstandigheden.

Zelf meebrengen; Vanwege de huidige maatregelen en hygiëne vraag ik je om een eigen matje, kussens, flesje water, mok en evt. dekentje mee te brengen. Mocht je geen eigen mat hebben, geen probleem. Laat het mij even weten, zodat ik er één voor je mee kan nemen. Ik zorg voor een kan thee en koffie. (En wellicht nog wat lekkers) 
PS Zorg dat je je beschermt tegen muggen!

Locatie Maasbree; De parkeerplaats ligt rechts naast het woonhuis. Van daaruit kun je makkelijk het terrein op en word je verwelkomt. Het adres is Dubbroek 5a te Maasbree.

Sanitair; Het sanitair op de camping mag vanaf 1 juli weer open. Houd er aub rekening mee in juni, dat je thuis naar het toilet gaat.

Caronamaatregelen; Uiteraard spreekt het voor zich dat we de huidige maatregelen in acht nemen; anderhalve meter afstand, voor en na de les handen wassen (er zijn doekjes en handgel aanwezig) en thuis blijven wanneer je je niet lekker voelt.

Buiten yoga & workshops op aanvraag

 Mocht het nu zo zijn, dat je geïnteresseerd bent in een yogales of bepaalde workshop, maar niet kunt op die datum? Neem gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een andere datum. De prijs is dan wel afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt. De locatie blijft op de camping in Maasbree.

Weet dat er veel in overleg mogelijk is!

Yoga bij Mirjonne

Kleibergstraat 38
5932 ST Tegelen

06 - 2490 5537
yogabijmirjonne@gmail.com

Volg je ons al?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Yoga bij Mirjonne? Volg ons dan op Facebook!