YOGA bij Mirjonne

Zomer-buitenyoga

Buitenyoga

‘een zomer vol liefde’

Dit jaar is het zomer-buitenyogaprogramma geïnspireerd op

het boek van Eckhart Tolle ‘De kracht van het Nu’

Het is prachtig wanneer je in de kracht van het hier en nu je overgeeft aan het moment, zonder angst, zonder verwachtingen.

             ‘Ontspan, geniet, droom, speel en heb lief’

Deze thema’s lopen als een rode draad door alle Yogalessen heen.

De prachtige buitenlocaties in Maasbree, Velden en Schandelo zullen de geluksmomenten zeker versterken.  

Er is veel ruimte en er zijn genoeg plekjes waar beschutting, schaduw en privacy is. 

Kijk op www.intniet.nl en www.defruitschuur.com

Iedereen die oprecht geïnteresseerd is, is welkom; cursisten, vriend/vriendin, campinggasten, logees, mensen uit de buurt, ervaren yogi’s. Het is een mooie manier om kennis te maken met yoga, maar kan ook zeker een extra verdieping brengen. Laat je verrassen!

Ik geef hatha-yoga met invloeden vanuit andere yogavormen. De les wordt steeds afgestemd op de mensen die voor me staan en op het weer. Ieder doet mee vanuit zijn eigen mogelijkheden. Je hoeft dus echt niet lenig te zijn om hieraan deel te nemen.

Prijzen /aanmelding /locaties

Lesduur en Prijzen
Alle lessen duren ruim een uur, behalve zondag 1 augustus en donderdag 5 augustus.
Deze lessen zijn anderhalf uur.

De lessen van een uur kosten € 10,- p.p. De lessen van anderhalf uur kosten € 15,-

Betalen kan contant voor aanvang van de les of per tikkie. 

Aanmelding
Aanmelden kan eenvoudig door mij een mailtje of what’s-app bericht te sturen. Dit kan nog tot een dag van tevoren. Let op de weersberichten. 

Locaties
Locatie natuurcamping in ’t Niet; Dubbroek 5A, 5993PN Maasbree
www.intniet.nl

Locatie B@B ‘de Fruitschuur; Schandelo 79, 5941 NG Velden/Schandelo
www.defruitschuur.com

Locatie in Velden, privétuin J. Wetjens, Bernhardstraat 48, Velden

 

Kalender 

Hieronder vindt je de kalender met yoga en workshops voor de maand juli. In augustus volgen er meer buitenyogalessen en workshops 

                                   OVERZICHT        ZOMER BUITEN YOGAPROGRAMMA

 

DINSDAG           13 JULI        19.30 UUR           TUIN J. WETJENS                        BERHARDSTRAAT 48,                                                                                                                                                  VELDEN

WOENSDAG      21 JULI        10.00 UUR           CAMPING IN ’T NIET                  DUBBROEK 5A, MAASBREE

DINSDAG           27 JULI        19.30 UUR           TUIN J. WETJENS                        BERHARDSTRAAT 48,                                                                                                                                                 VELDEN

WOENSDAG     28 JULI        11.00 UUR           CAMPING IN ’T NIET                     DUBBROEK 5A, MAASBREE

DONDERDAG   5 AUG.         19.00 UUR           B&B DE FRUITSCHUUR             SCHANDELOSEWEG 79,                        

                                                                                                                                                  SCHANDELO

DINSDAG         10 AUG.       19.00 UUR           CAMPING IN ’T NIET                  DUBBROEK 5A, MAASBREE

WOENSDAG    11 AUG.       10.00 UUR           CAMPING IN ’T NIET                  DUBBROEK 5A, MAASBREE

 

Let op; er kunnen tussendoor wijzigingen plaatsvinden. Zo kan er een extra workshop of les bij komen, een les vervallen of omgezet worden van een workshop naar een yogales of andersom. Dit is afhankelijk van het weer en andere omstandigheden.

Dus check nog even voor dat je vertrekt! Bij twijfel, kun je altijd nog even een berichtje sturen tot een uur voor aanvang.

september 2021

In de yoga heb je alleen wat aan je eigen ervaring.

ontdek zelf wat yoga voor jou kan betekenen.

In de yoga heb je alleen wat aan je eigen ervaring.

Maak kennis met wat yoga voor jou kan betekenen.

Overzicht workshops

ZONNEGROET

In deze zomerse workshop staat de Zon centraal op alle manieren.
Na een uitleg over de zonnegroetserie, gaan we stuk voor stuk de houdingen leren. Daarbij begeleid ik iedere deelnemer en geef aanwijzingen hoe hij de houdingen kan doen of eventueel kan aanpassen. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen. Na een korte pauze beginnen we met een yogales waarin de zon en de zonnegroet wordt verwerkt en eindigen we met een lange ontspanning. De les wordt afgestemd op het weer.
De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 20,- per persoon. Graag vooraf contant of met een tikkie betalen. Bij minder dan 4 personen wordt de prijs per persoon aangepast
zonnegroet

WAT VERTELT MIJN LICHAAM?

‘Luister naar je lichaam’ is een veel gehoorde uitspraak. Dat is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat dan? En wat voel je dan precies? En hoe ga je daar dan mee om?
Tijdens deze workshop ga je op verschillende manieren luisteren naar wat je lichaam jou wilt zeggen. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau. Dit doen we aan de hand van yogahoudingen, ademoefeningen, meditatie. Tussendoor is er ruimte om ervaringen op te schrijven of te tekenen. Dit kan ik toelichten vanuit de yogafilosofie en van hieruit gerichte vragen aan je stellen. Ik stem me geheel af op jou en wat er dan is. Het is verrassend, wanneer je echt luistert naar je lichaam, welke antwoorden er bij je naar boven kunnen komen!

Deze workshop geef ik aan maximaal 6 – 8 personen, duurt ongeveer 2 uur.
Prijs is € 20,- per persoon (bij minder dan 4 personen wordt de prijs per persoon aangepast) Deze workshop kan ik ook individueel geven, zelfs bij je aan huis. Graag vooraf contant of via een tikkie betalen.

YOGA NIDRA

De les begint met een stukje uitleg, vervolgens oefeningen waarbij je langer in een houding blijft en eindigt met de lange Yoga Nidra.
Yoga Nidra is een diepgaande ontspanningstechniek waarbij je op een systematische manier naar een complete ontspanning toe werkt. Ontspanning die het lichaam nodig heeft om spanningen los te laten en zich te herstellen; fysiek, mentaal en emotioneel.
Deze les is voor iedereen toegankelijk, ook als je nog geen yoga ervaring hebt of behoedzaam met je lichaam om moet gaan.
Deze workshop duurt 1,5 uur en kost € 15,- per persoon
Graag vooraf contant of met een tikkie betalen. (Bij minder dan 4 personen wort de prijs p.p. duurder)

 

REIS DOOR DE CHAKRA’S

In deze workshop krijg bij aanvang en na de pauze uitleg over de chakra’s, ook kun je ze energetisch zelf gaan voelen. Er is een lange les met oefeningen gericht op alle chakra’s, een chakra-meditatie en een lange ontspanning met kleurvisualisatie. Tussendoor is er een korte pauze waarbij er ruimte is om ervaringen op te schrijven of te tekenen.
De workshop is een waardevolle aanvulling op je eigen yogabeoefening. Ook is hij toegankelijk voor iedereen die oprecht geinteresseerd is.
Prijs per persoon € 25,- en duurt een dagdeel van ongeveer 2,5 uur (bij minder dan 4 personen wordt de prijs per persoon duurder)
Graag vooraf contant of via een tikkie betalen.

5 TIBETANEN

In deze lange les leer je vijf dynamische oefeningen voor gezondheid, energie en mentale kracht. Ze worden daarom ook wel ‘de vijf verjongingsrituelen’ genoemd.
Het is een vrij pittige serie. Doe hem niet of met extra zorg wanneer je schouder-, nek of polsklachten hebt.
Deze les duurt 2 uur en kost € 20,- per persoon. Bij minder dan 4 personen wordt de prijs per persoon duurder. Het bedrag graag voor de les contant of met tikkie betalen.

 IN VROUWELIJK VERTROUWEN

Deze workshop geef ik i.s.m. Petroesjka Splint en is voor alle vrouwen die geinteresseerd zijn.
‘In vrouwelijke vertrouwen’ sta jij centraal als vrouw, dochter en/of moeder. Het thema is geboorte en creatie. Yoga, meditatie, symboliek, positieve visualisatie, een bijzonder ritueel. Een sfeer van verbinding en vertrouwen. Tussendoor is er ruimte om ervaringen op te schrijven of te tekenen. Je kunt dit met elkaar delen, alles ligt open en niks moet!
De workshop kost € 65,- per persoon en duurt ongeveer 4 uur, met lunchpauze.
Bij minder dan 4 personen wordt de prijs aangepast.
Kijk voor Petroesjka Splint op www.weerspiegeling-arcen.nl

THEMALES

Heb je toevallig een thema in gedachten wat jou bezig houdt op dit moment? Laat het me weten.
Ik vind het heerlijk om in overleg, hier een workshop van te maken! Er is veel mogelijk.

RELAX-AVOND / MIDDAG EN/OF OCHTEND

Het kan zo maar zijn dat er nog een extra workshop komt, evt. in samenwerking met iemand die een andere achtergrond heeft. Dus houd de website in de gaten.

Praktische tips

Aanmelden; kan tot een paar uur voor aanvang van de les door simpel te bellen, what’s appbericht of het sturen van een mailtje. yogabijmirjonne@gmail.com /tel. 06-24905537. Houd aub de berichtgeving in de gaten op de website of Groeps-app vanwege het weer en andere omstandigheden.

Zelf meebrengen; Vanwege de huidige maatregelen en hygiëne vraag ik je om een eigen matje, kussens, flesje water, mok en evt. dekentje mee te brengen. Mocht je geen eigen mat hebben, geen probleem. Laat het mij even weten, zodat ik er één voor je mee kan nemen. Ik zorg voor een kan thee en koffie. (En wellicht nog wat lekkers) 
PS Zorg dat je je beschermt tegen muggen!

Locatie Maasbree; De parkeerplaats ligt rechts naast het woonhuis. Van daaruit kun je makkelijk het terrein op en word je verwelkomt. Het adres is Dubbroek 5a te Maasbree.

Sanitair; Het sanitair op de camping mag vanaf 1 juli weer open. Houd er aub rekening mee in juni, dat je thuis naar het toilet gaat.

Caronamaatregelen; Uiteraard spreekt het voor zich dat we de huidige maatregelen in acht nemen; anderhalve meter afstand, voor en na de les handen wassen (er zijn doekjes en handgel aanwezig) en thuis blijven wanneer je je niet lekker voelt.

Buiten yoga & workshops op aanvraag

 Mocht het nu zo zijn, dat je geïnteresseerd bent in een yogales of bepaalde workshop, maar niet kunt op die datum? Neem gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een andere datum. De prijs is dan wel afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt. De locatie blijft op de camping in Maasbree.

Weet dat er veel in overleg mogelijk is!

Yoga bij Mirjonne

Kleibergstraat 38
5932 ST Tegelen

06 - 2490 5537
yogabijmirjonne@gmail.com

Volg je ons al?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Yoga bij Mirjonne? Volg ons dan op Facebook!