YOGA bij Mirjonne

Docente

Docente

Al vanaf de eerste keer, in 1998, dat ik yoga beoefen, word ik erdoor geraakt. Tijdens het beoefenen van yoga en meditatie ervaar ik een diepe, innerlijke rust en kracht. Het voelt als thuiskomen bij mezelf.

Dit duurde in het begin vaak maar een enkele seconde. Maar toch, het was er en ontroerde me. Ik ontdekte dat de les vaak een weerspiegeling was van hetgene dat zich afspeelde in mijzelf. Zo kwam ik in de ene les veel onrust en moeheid tegen. Daarbij keek ik stiekem op de klok of het nog geen tijd was voor de ontspanning. De andere keer kwamen er zomaar ineens tranen. Weer een andere keer ging ik volledig over mijn grens en kreeg ik daar last van. Maar gaandeweg groeiden de moment van innerlijke verbondenheid.

Met vallen en opstaan, leer ik om steeds meer te leven vanuit mijn hart, met beide benen op de grond.

Graag deel ik mijn passie en levensweg!

Opleidingen – cursusoverzicht

  • Basis Yoga opleiding bij YogaOpleidingenLimburg o.l.v. Lucie Dirksmeier (2006-2008)
  • Interne zwangerschapsyogaopleiding en samenwerking zwangerschapsyoga o.l.v. Lidwien van den Heuvel (2009 – 2014)
  • Erkende Yoga Opleiding met specialisatie Yoga voor alle doelgroepen bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven (2012-2016)
  • Specialisatie Yoga voor Doelgroepen; Voor kinderen, ouderen, mensen met (verstandelijke) beperking. bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte (2015-2016)
  • Modules; Adem en ademtherapie, Anatomie, Yoga en Meditatie bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte
  • Specialisatie Zwangerschapsyoga bij Yogananda te Ellecom (2017-2018)
  • Specialisatie Baby- en Dreumesyoga, babymassage, module therapeutisch werken met Baby en ouder bij Arterre, holistisch Opleiding- en Kindercentrum (2019)
  • Workshops/bijscholingen; o.a.Yoga Nidra bij Yoga Bindu (2016), Asana’s voor bekkenbodem bij Samsara Opleiding olv Rita Beintema (2014) Pawanmuktasana’s bij Yoga Bindu (2016), Basisprogramma Critical Alignmentyoga bij Yoga Ommen (2019), diverse chakra-workshops
In de yoga heb je alleen wat aan je eigen ervaring.

Maak kennis met wat yoga voor jou kan betekenen.

In de yoga heb je alleen wat aan je eigen ervaring.

Maak kennis met wat yoga voor jou kan betekenen.

Yoga bij Mirjonne

Kleibergstraat 38
5932 ST Tegelen

06 - 2490 5537
yogabijmirjonne@gmail.com

Volg je ons al?

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Yoga bij Mirjonne? Volg ons dan op Facebook!